GITARRLEKTIONER

Lär dig spela gitarr! Gitarrkurserna anpassas efter din kunskap och behov och du bestämmer själv vilken genre det är du vill spela. Lär dig att kompa dig själv när du sjunger eller bli bättre på t.ex; pop, rock och jazz. Är du nybörjare arbetar vi med att börja förstå gitarren, noter och enklare melodier, är du på fortsättningsnivå och har spelat ett tag arbetar vi med stilstudie, utveckling och teori. Gitarrlektionerna genomförs som enskild undervisning tillsammans med din gitarrlärare och du får all tid till att gå igenom dina frågor eller läxor. 

Gitarr används både solo och i ensemble inom de flesta genrer och är ett av de mesta välkända instrumenten. Hos oss spelar du på högkvalitativa instrument under din lektion, och vi tipsar dig gärna om vart du kan köpa en prisvärd gitarr att ha hemma. Genom att lära dig att spela gitarr får du även stor förståelse för hur musik är uppbyggd, och det är en stark grund att stå på om du planerar lära dig spela fler instrument. Lär dig spela gitarr och upplev ett av världens vackraste instrument.

INFORMATION

Plats: Dansstudio14 Hässleholm, Studio 3
Kursavgift: 860kr/termin
(Obs! Rabatterna för danskurserna gäller ej!)
Ålder: 7+ 

Hösttermin: v. 37-49: 12 lektioner (Lov v. 44)
Lärare: Kommer inom kort


DAG & TID HT-2019

KOMMER INOM KORT!
Kl.
Kl.
Kl.
Kl.


ANMÄLAN

Du anmäler dig via vår anmälan på hemsidan under fliken "DS14" > "ANMÄLAN". I kursrutan skriver du "Gitarrlektion + Dag/Tid". Du får sedan ett bekräftelsemail med betalningsuppgifter och information.