PIANOLEKTIONER

Lär dig spela piano! Pianokurserna anpassas efter din kunskap och behov och du bestämmer själv vilken genre det är du vill spela. Lär dig att kompa dig själv när du sjunger eller bli bättre på t.ex; pop, rock och jazz. Är du nybörjare arbetar vi med att börja förstå pianot, noter och enklare melodier, är du på fortsättningsnivå och har spelat ett tag arbetar vi med stilstudie, utveckling och teori. Pianolektionerna genomförs som enskild undervisning tillsammans med din pianolärare och du får all tid till att gå igenom dina frågor eller läxor. 

Pianot används både solo och i ensemble inom de flesta genrer och är ett av de mesta välkända instrumenten. Hos oss spelar du på högkvalitativa instrument under din lektion, och vi tipsar dig gärna om vart du kan köpa ett prisvärt piano att ha hemma. Genom att lära dig att spela piano får du även stor förståelse för hur musik är uppbyggd, och det är en stark grund att stå på om du planerar lära dig spela fler instrument. Lär dig spela piano och upplev ett av världens vackraste instrument. 

INFORMATION

Plats: Dansstudio14 Hässleholm, Studio 3
Kursavgift: 860kr/termin
(Obs! Rabatterna för danskurserna gäller ej!)
Ålder: 7+ 

Vårtermin: v. 37-49: 12 lektioner (Lov v. 44)
Lärare: Jacob Gustafsson


Jacob Gustafsson är 22 år gammal och innesitter en enorm erfarenhet och kunskap av både arrangemang och producerande. Han bemästrar de flesta stilar inom piano, men främst pop/rock. Han arbetar även som kapellmästare och scenchef i olika sammanhang, och har bland annat medverkat i Eslövsrevyn. Han är en eftertrakad pianist runtom i Skåne, och har spelat med bl a The Cardigans, Erik Nielsen, Nanne Grönwall & Robin Stjernberg. Jacob arbetar på daglig basis på Elmelid Musik i Höör, där han är ansvarig för klaviatur och studio. Jacob skräddarsyr dina lektioner efter dina behov och önskemål. 

DAG & TID HT-2019

ONSDAGAR
Kl. 17.00-17.30: SNART TILLGÄNGLIG! 
Kl. 17.30-18.00: SNART TILLGÄNGLIG! 
Kl. 18.00-18.30: SNART TILLGÄNGLIG! 
Kl. 18.30-19.00: SNART TILLGÄNGLIG! 
Kl. 19.00-19.30: SNART TILLGÄNGLIG! 
Kl.
19.30-20.00: SNART TILLGÄNGLIG! 


ANMÄLAN
Du anmäler dig via vår anmälan på hemsidan under fliken "DS14" > "ANMÄLAN". I kursrutan skriver du "Pianolektion + Dag/Tid". Du får sedan ett bekräftelsemail med betalningsuppgifter och information.