NYHETER PÅ DANSSTUDIO14
HÄSSLEHOLM

19-08-01

HÖSTENS SCHEMA  & ANMÄLAN 2019 UTE NU!

Vi presenterar: höstens schema 2019! Nytt för i höst är att vi är tillbaka i centrala Hässleholm och kommer från och med nu befinna oss i Vita Salongen i Hässleholms Kulturhus. Lite bättre för alla som kommer med tåg och lite bättre för alla att ta sig. Vi har ett nytt koncept med endast 2 lärare i det fasta schemat och kommer sedan fokusera mer på workshops och gästlärare utifrån. Vi har 2 riktigt grymma dansare på G! Detta kommer bli en spännande höst -  följ med på resan genom att dansa hos oss! Vi är superglada för alla våra dansklasser så som: Balett & Teknik, Yoga & Stretch, Hiphop, Girly Hiphop, Regal Crew, Street Kidz, Dance, Powerjazz, Stepp och mycket, mycket mer! Våra kurser är till för alla - gammal som ung, erfaren som ny. Du finner anmälan och schema under fliken "DS14" här på hemsidan. Vi ser fram emot att träffa alla gamla och nya elever!

ANMÄLAN ÖPPNAR IDAG TORSDAGEN DEN 1 AUGUSTI kl. 16.00! Anmäl dig idag för att säkra Din plats i vårens alla fartfyllda och roliga kurser! Trycket kan bli högt! Vi tar in max 25 personer/klass. 

19-04-10

VÅRENS DANSFÖRESTÄLLNING ÄR ÄNTLIGEN HÄR: NATURE!

Dansstudio14 presenterar stolt sin dansföreställning NATURE med coola ljuseffekter, viktiga ämnen och såklart grymma koreografier/dansnummer av våra fantastiska danslärare! Kl. 17.30 mederkar alla våra elever och kl 19.30 medverkar endast alla elever över 10 år och uppåt. Föreställningen är en hyllning till vår vackra planet, och varje nummer har ett tema som tex, värmebölja, havet eller storm. Föreställningen inleds med ett stort nummer om plastens betydelse för världen men övergår sedan i olika ämne som tar dig på en resa genom planetens både vackra och oroväckande saker. Regal Crew kommer att uppträda med tre nummer med koreografier av Hanna Amoreus och Emma Persson.  

Missa inte att gå på vårens 2 stora dansföreställningar i Röda Salongen, Hässleholms Kulturhus. 

Datum: 18 maj
Tid: 17.30 + 19.30  


Biljetterna säljs på Dansstudio14 den 28 april mellan kl. 10.00-13.00. OBS! Inga återköp görs! Vid frågor gällande ditt köp, hänvisar vi direkt till Dansstudio14s telefonnummer: +46(0)708 826 64 24, info@dansstudio14.se (OBS! EJ SMS!)

VARMT VÄLKOMNA ATT SE VÅRA STORA OCH SMÅ DANSSTJÄRNOR PÅ SCEN! 

18-07-23

ÄNTLIGEN! HÖSTTERMIN & ANMÄLAN 2018 UTE NU! SLÄPPS IDAG 13:00! 

Vi presenterar höstens schema 2018 med massor av roliga nyheter! Nya grymma lärare med nya stilar, gamla favoriter kvar och såklart massor med ny inspiration! De kanske allra största nyhter vi har i höst är "Just Dance Fitness" med Emma Persson &  Masterclass Monday med helt nya olika gästlärare varje vecka! HUR SPÄNNANDE ÄR INTE DETTA? Inte nog med detta har vi såklart även en föreställning för alla barn under 12 år till jul. NU KÖR VI! VÄLKOMMEN TILL HÄSSLEHOLMS STÖRSTA DANSSKOLA! 

ANMÄLAN ÖPPNAR IDAG MÅNDAGEN DEN 23 JULI KL 13:00! Anmäl dig idag för att säkra Din plats i höstens alla fartfyllda och roliga kurser! Trycket kan bli högt! Vi tar in max 25 personer/klass.

18-05-04

SOMMARTERMIN 2018!
VECKA: 20-25 (ej 23)! 

Schema för sommaren finner du i evenemanget på Facebook och såklart under fliken "SOMMARTERMIN" på vår hemsida. Anmäl dig till antal klasser per vecka och gå på de klasser du vill. Det krävs en föranmälan via vårt anmälningsforumlär för att komma in på klass. Du får självklart rabatt ju fler klasser du tar. 

Ta med din bästa kompis, största vattenflaskan och ditt gladatse humör så ses vi på klass på HÄSSLEHOLMS STÖRSTA DANSSKOLA: Dansstudio14 Hässleholm! 

Varmt välkomna i sommar! 

18-03-22

VÅRENS DANSFÖRESTÄLLNING ÄR ÄNTLIGEN HÄR: ADDICTIONS!

Dansstudio14 presenterar stolt sin dansföreställning Addictions med coola ljuseffekter, massor av spännande beroenden och såklart grymma koreografier/dansnummer av våra fantastiska danslärare! Kl. 18.00 mederkar alla våra elever och kl 20:00 medverkar endast alla elever över 10 år och uppåt. Regal Crew kommer att uppträda med hela tre nummer med bland annat koreografier av Hanna Amoreus och Emma Persson. Crewet har lagt ner kropp och själv i varje nummer för att ge publiken en upplevelse som inte glöms av i första hand. 
Missa inte att gå på vårens 2 stora dansföreställningar i Röda Salongen, Hässleholms Kulturhus. 

Datum: 27 april 
Tid: 18:00 + 20:00 


Biljetterna säljs endast via TICKSTER och släpps den 26 mars. Vid frågor gällande ditt köp, hänvisar vi direkt till Ticksters kundtjänst: +46(0)771 47 70 70, support@tickster.com

VARMT VÄLKOMNA ATT SE VÅRA STORA OCH SMÅ DANSSTJÄRNOR PÅ SCEN! 

18-01-30

Det fortsätter hända saker på Dansstudio14 Hässleholm!

Nu öppnar vi upp en ny kurs efter förfrågan: KLASSISK BALETT 10-14 ÅR! Klassen kommer ligga på torsdagar kl. 18:30-19:30 och startar redan nu på torsdag den 1 februari.

Anmälan sker precis som vanligt via vår hemsida, och du betalar enklast via nätet eller via första lektionstillfället. Det här är en balettkurs för alla mellan 10 och 14 år som vill utveckla sin styrka och kroppskontroll. Nivå: ENKEL. Ta klassen i samband med en annan klass och få ut maximalt av din dansträning. Varmt välkommen att anmäla dig redan idag!  

Anmälan: Dansstudio14.se/DS14/ANMÄLAN

17-26-12

ÄNTLIGEN!
VÅRTERMIN & ANMÄLAN 2018 UTE NU!


Vi presenterar vårens schema 2018 med massor av roliga nyheter! Philip Poppe (Lund) är såklart kvar och undervisar i båda gamla och nya stilar, Emma Persson undervisar i Girly Jazz, Andres Donoso undervisar i Breakdance, Contemporary Jazz för både barn och vuxna & Drop-In klasser hela våren och massor med roliga klasser! De kanske allra största nyhter vi har i vår är Hatha Vinyasa Yoga med Gilda Costa och Masterclass Monday med olika gästlärare varje vecka! HUR SPÄNNANDE ÄR INTE DETTA? Inte nog med detta planerar vi vår mest satsade dansföreställning någonsin! NU KÖR VI! 

ANMÄLAN ÖPPNAR IDAG TISDAGEN DEN 26 DECEMBER kl. 10.00! Anmäl dig idag för att säkra Din plats i vårens alla fartfyllda och roliga kurser! Trycket kan bli högt! Vi tar in max 25 personer/klass. 

Du finner anmälan och schema under fliken "UTBUD" här på hemsidan. Vi ser fram emot att träffa alla gamla och nya elever i danssalen till våren! 

17-11-27

EXTRAINSATT DANSFÖRESTÄLLNING! 
Wow! Vi är så otroligt glada för det stora intresset för höstens dansföreställningar! Vi presenterar nu en extrainsatt 

Biljetter säljs endast på Dansstudio14. Biljettkassan har öppet måndagar, tisdagar kl. 17:00-21:00, söndagar 11.00-13.00. Vi ber er vara mycket noga med tider och dagar för biljettkassan då vi endast säljer biljetter dessa tider och dagar. 

Biljettpriser:
-16 år 100kr
17+ 150kr

Föreställningar:
Lördagen den 16/12  kl. 13.30 (FÅTAL PLATSER)
Lördagen den 16/12 kl. 15:00 (FÅTAL PLATSER
Söndagen den 17/12 kl.13.30 (PLATSER KVAR)
Biljetterna går åt otroligt fort så köp dina biljetter IDAG för att garantera plats till din familj och dina vänner! 

VARMT VÄLKOMNA! 

17-10-01

2/11 MARTIN REDHE NORD - SHOWJAZZ/MUSIKAL

OM MARTIN REDHE NORD:
Martin är utbildad vid Balettakademiens musikalutbildning i Göteborg. Han har medverkat i bl. Mamma Mia, Cats, High School musical och som sidekick till Lena PH i krogshowen "Min drömshow". Just nu är han aktuell i Book of mormon på Chinateatern i Stockholm. 
Han är även en av de normalstörda skådisarna i Glada Hudikteatern där han även varit medkoreograf till senaste produktionen, Trollkarlen från OZ. Parallellt med föreställningar har Martin undervisat i showjazz på bl.a Balettakademien i Stockholm, Danshögskolan, House of Shapes och på Daglig dansträning i Göteborg.

SÅHÄR ANMÄLER DU DIG:
Skicka ett mail till info@dansstudio14.se med ditt namn, personnummer, mobilnummer + att du vill anmäla dig till Martin Redhe Nords workshop. Skriv vilken klass/er du vill gå. Därefter får du betalnignsuppgifter och efter genomförd betalning är platsen din! 

17-08-06

Ytterligare en dröm och milstolpe i Dansstudio14s historia är nådd, och vi kan stolt presentera vår senaste nyhet: 
MUSIKKURSER! 
I höst startar musikkurser upp på Dansstudio14 och vi kan inte vara mer glada för detta! Vi har länge haft en ambition om att bredda oss som kulturskola och äntligen är vi här! DS14 står inte bara för ämnet dans, utan för all form av kultur/musik. Vi startar med instrumentet piano! Från och med i höst kommer du kunna ta pianolektioner i 12 veckor, ett instrument som är mycket användbart och mycket roligt att spela. Läs mer om detta under vår nya flik "KURSER" på hemsidan!
Detta är bara början på att med tiden bli ännu större. Följ med på resan och anmäl ditt barn till våra pianolektioner redan idag! Klicka
här för att komma direkt till sidan. 

17-07-31

VI FYLLER 3 ÅR HÖSTEN 2017 OCH DÅ PASSAR VI PÅ ATT FLYTTA IN I EGNA LOKALER! 

 Renovering, inredning och förberedelser är i full gång för att våra elever, gamla som nya, ska få dom bästa lokalerna att komma till! Vi kommer jobba natt och dag för detta ska bli stans skönaste häng! Här kommer du hitta 2 fräscha och nyrenoverade dansstudios, café, reception, herr och dam-omklädningsrum, toaletter och allmänt sköna soffor att hänga i. Varmt välkommen till ett ställe som vi vill du ska kalla ditt andra hem! Sitt här och plugga mellan klasserna med en kopp kaffe eller läsk i handen, eller titta på andra klasser medan du väntar och ha veckans roligaste timmar hos oss! Vi kommer köra på storstadstänk vad gäller allt från klasser, känsla och café. Detta vill du inte missa!

Hjälp oss slå elevrekordet vi slog i våras och bli ÄNNU STÖRRE! Det är nu det börjar, det är på DS14 det händer - häng på! #Dansstudio14 Hässleholm ligger alltså från och med höstterminen (vecka 39) på T4-området på Löjtnant Granlunds väg. Det tar exakt 12 minuter att gå till från Hässleholm C, och buss nummer 532 från stationen går även hit. 

17-07-05

HÖSTSCHEMA 2017 ÄNTLIGEN UTE!

In och läs mer om varje kurs under "KURSER" här på hemsidan! Bland annat är en gammal nyhet tillbaka: Modernt med Hanna Amoreus! Den 10 juli släpper vi även den sista nyhetern för i år... 
VILKA KURSER SER VI DIG PÅ I HÖST?

17-06-16

ÄNTLIGEN! REGAL CREW DS14 ÄR OFFICIELLT! Vi har så länge velat berätta och nu är det äntligen dags! Ansök till vårt nya crew redan idag! Ses på audition den 22/6! 

Ansökan till audition

Du mailar ditt fullständiga namn, personnummer och skriver att du vill ansöka till "Regal Crew DS14". Skriv även kortfattat om din dansbakgrund, varför du vill medverka i vårt crew och även vilka stilar du främst dansar. Skicka gärna med en bild. 
Varmt välkommen med Din anmälan senast 21/6!
Maila till: info@dansstudio14.se

17-05-29

DANCEMEDLEY PÅ SVERIGES NATIONALDAG 6 JUNI!

Missa inte när vi dansar in sommaren med några nummer från vårens dansföreställningar i ett stort och sprakande dancemedley! Massor med elever från DS14 dansar och vi hoppas på strålande sol och mycket folk!  Inspireras till att börja dansa hos oss i höst eller bara titta och njut av vårt nummer! 

Kom och titta på oss och passa även på att prata med våra lärare om sommarterminen och även ställa frågor om höstens termin! 

12.30 Norra Skåne
15.00 Hembygdsparken 


VI SES VÄL DÄR?

17-05-01

SOMMARTERMIN 2017!

Vecka 24-25-26! Ingen föranmälan krävs, utan du betalar i receptionen när du kommer. OBS! Vi tar endast kort! 


Schema för sommaren finner du i evenemanget på Facebook och såklart under fliken "SOMMARTERMIN" på vår hemsida. Läs mer! 

Ta med din bästa kompis, största vattenflaskan och ditt gladatse humör så ses vi på klass på HÄSSLEHOLMS STÖRSTA DANSSKOLA MED ÖVER 350 ANMÄLNINGAR I VÅRAS: DANSSTUDIO14!

Varmt välkomna i sommar! 

17-04-01

BILJETTER TILL VÅRENS DANSFÖRESTÄLLNING ÄR HÄR! 
Vi presenterar nu stolt vårens dansföreställning "INSIDE DS14". En inblick i hur Dansstudio14 fungerar och hur våra elever tillsammans med våra grymma lärare skapar världens skönaste lektioner och häng hos oss på Dansstudio14. Det blir humor, dansnummer och kanske lite överraskningar. Hojta på stan, säg till grannen och ta med dig hela släkten!

Biljetter säljs endast via Tickster!
Biljettsläpp: LÖRDAG 1/4 kl. 10:00 


Föreställningar
Måndagen den 1 MAJ kl. 15:00
Måndagen den 1 MAJ kl. 17:00
Köp dina biljetter NU för att garantera plats till din familj och dina vänner!

VARMT, VARMT VÄLKOMMEN!

16-10-04

TJOHO! VI KAN STOLT PRESENTERA ATT DANSSTUDIO14 KOMMER ÖPPNA HELA HÄSSLEHOLMS GALAKVÄLL DEN 11/11 2016!  Det kommer bli ett NEVER-ENDING, GALET & SPEKTAKULÄRT dansnummer med elever och lärare från Dansstudio14! Detta vill du inte missa! Robin Stjernberg är även där och sjunger! KOM OCH HÄNG MED NÄR VI LYFTER TAKET I RÖDA SALONGEN!