MELISSA KAWOOYA FRIBERG
Melissa började dansa när hon var 12 år gammal. Hon började med showdans och hiphop. Men hon har alltid lyssnat och dansat och på/till afro och dancehall musik hemma, så det dröjde inte länge innan hon började ta klasser i dancehall och afro fusion. Därefter har hon lärt sig fler och fler stilar t.ex. contemporary, experimental osv. Men dancehall och afro är hennes största passion.

Melissa tog examen från danslinjen Christian 4: Gymnasium i Kristianstad 2017. Samtidigt som hon gick i skolan, var hon med i dancehall/afro crewet Goodas från Malmö. Goodas har spelat in dansvideos, och uppträtt på olika platser runt om i Malmö t.ex. Moriskan. Hon har också uppträtt med Urban Dance Warehouse, där hon haft uppträdande på bla. Malmöfestivalen och Big Slap. Melissa höll också i dansklasser för barn i småstäderna runt om Kristianstad. Nu är hon med i O.T crew, ett crew ifrån Urban Dance Warehouse baserat i Malmö.

Nu har hon tagit examen ifrån International Dance Academy i Köpenhamn som är en mångsidig dansutbildning med flertal olika stilar. Under utbildningen var hon i LA, i 3 månader och tog klasser på skolor som Millennium Dance Complex, Debbie Reynolds och Movement Lifestyle. Hon ser fram emot att börja undervisa igen! Känslan och groovet är det viktigaste för Melissa på hennes klasser. 

"Det handlar inte om att göra koreografin perfekt, utan att vara sig själv och ha kul. mina klasser beskrivs med ett ord: HYPE!"
- Melissa kawooya friberg