LISBETH JONSSON

Lisbeth är 16 år gammal och är uppvuxen  i en liten by utanför Kristianstad. Lisbeth har sysslat med och älskat både dans och musik i hela sitt liv, men började ta dansklasser först i 10-års ålder. Där dansade jag Lisbeth ett  par år men tog sedan en paus. Hon fortsatte dansa hemma och med vänner, men vid 14-års ålder insåg Lisbeth att något saknades.

Lisbeth  började då ta dansklasser igen och det är ett beslut hon absolut inte ångrar.  Intresset ökade snabbt och sen dess har hon testat en hel del olika stilar så som modernt, jazz och lyrisk dans. Lisbeth har medverkat som dansare i musikalen ”Legally Blonde” på Kristianstad Teater och är även 2019 dansare i musikalen ”9 to 5” också på Kristianstad Teater.

Just nu läser Lisbeth 1:a året på Musikprogrammet på Hässleholms Tekniska Skola. Hon går även och dansar flera kvällar i veckan på flera olika skolor. Målet är att utvecklas så mycket som möjligt utan att tappa dansglädjen och att visa att vem som helst kan dansa så länge de vill klara det!

CITAT KOMMER INOM KORT.
- LISBETH