loading...

Hur anmäler jag mig till en av era kurser?
Det är enkelt! Allt du gör är att gå in på fliken "Anmälan" här på vår hemsida. Därefter fyller du i dina personuppgifter och vilka kurser du vill och klickar på "Anmäl mig" längst ner. Vill du anmäla dig till mer än 1 kurs skriver du bara alla dina val i rutan för kurser. Efter anmälan ska du få ett bekräftelsemail med information. Kolla gärna din Skräppost också, ibland hamnar mailen där.

Jag är 54 år, är jag för gammal för att gå på era kurser?
NEJ! Ingen är för gammal, eller för ny heller. Hos oss är alla välkomna! Vi har klasser för barn, ungdom och vuxen. På tex, Dance Fitness, Jazzfunk och Stepp och Balett är det väldigt blandade åldrar. Åldern spelar ingen roll hos oss, och det är nästan det både vi och våra elever tycker mest om. Vi har så roligt ihop alla!

Mer frågeställningar kommer inom kort. 

Får jag ha med mig mobilen in på danslektionen?
Ja, du får ha med dig din telefon in, men du måste ha telefonen på ljudlös eller flygplansläge. Vi tillåter inga ringande mobiler under letkionstid, då det stör undervisningen och elevernas koncentration. Vi rekommenderar också att inte stå och pilla med telefonerna under vattenpauser då man lätt tappar fokus från det vi håller på med under klassen. 

Jag vill gå på många kurser, betalar jag för varje kurs då?
Nej! Vi vill att det ska bli billigare ju mer du vill dansa! Om du anmäler dig till 4 kurser eller mer blir det automatiskt ett VIPKORT. Detta kostar 3 400 kr, och då får du anmäla dig till hur många kurser du vill. Dessutom ingår gratis Drop-In på dom klasser du inte väljer att anmäla dig till. I mån av plats. 

Mer frågeställningar kommer inom kort.