SENASTE WORKSHOP:
2/11 MARTIN REDHE NORD - SHOWJAZZ/MUSIKAL

OM MARTIN REDHE NORD:

Martin är utbildad vid Balettakademiens musikalutbildning i Göteborg. Han har medverkat i bl. Mamma Mia, Cats, High School musical och som sidekick till Lena PH i krogshowen "Min drömshow". Just nu är han aktuell i Book of mormon på Chinateatern i Stockholm. 
Han är även en av de normalstörda skådisarna i Glada Hudikteatern där han även varit medkoreograf till senaste produktionen, Trollkarlen från OZ. Parallellt med föreställningar har Martin undervisat i showjazz på bl.a Balettakademien i Stockholm, Danshögskolan, House of Shapes och på Daglig dansträning i Göteborg.


MARTINS EGNA ORD:
"Vi har alla nån gång drömt om hur det skulle vara om livet vore en musikal... Plötsligt börjar alla på gatan att dansa! På mina klasser vill jag bejaka den drömmen! Vi använder de STORA penslarna! Man kommer in, lämnar den grå vardagen bakom sig för en stund och lever Broadwaydrömmen!
Fokus ligger på musikal- och showkoreografier men kan även blandas med lyrisk dans. -Då hellre till en Disneyballad än till det senaste på Spotify. :) Jazzhands!!"


SÅHÄR ANMÄLER DU DIG:
Skicka ett mail till info@dansstudio14.se med ditt namn, personnummer, mobilnummer + att du vill anmäla dig till Martin Redhe Nords workshop. Skriv vilken klass/er du vill gå. Därefter får du betalnignsuppgifter och efter genomförd betalning är platsen din! 

TIDIGARE GÄSTLÄRARE PÅ DANSSTUDIO14