CAJSA OHLSSON

Cajsa har dansat sen hon kunde gå, hon började dansa barndans när hon var fyra år gammal och har dansat sen dess. 2012 började hon på Lunds- dans och musikalgymnasium där hon gick en treårig dansutbildning.

Hösten 2016 bestämde hon sig för att åka till Los Angeles och New York för att ta dansklasser och utvecklas ännu mer inom dans. Hon har tagit klasser för en rad olika kända danslärare och dansat på skolor som Millenium, The Edge Performance, Debbie Reynolds och Broadway Center. 
Cajsa jobbar ständigt med småprojekt inom dans och träning, senast koreograferade hon den kända barnartisten Pidde Pannkakas musikvideo som räknas bli sommarens hit.

Hennes klasser är fyllda av energi och det viktigaste är att man ”går loss”. Fokus ligger på att man som dansare ska våga uttrycka sig inom dansen, att ha kul och svettas! Cajsa jobbar mycket med att man ska känna sig trygg och bekväm i dansen, att våga använda kroppen som ett redskap!

Vi är enormt stolta över att ha Cajsa Ohlsson hos oss på Dansstudio14! Cajsa är ett proffs ut i fingerspetsarna och besitter en otrolig kunskap. Hon är rolig och passar in på DS14 som handen i handsken! Missa inte chansen att dansa för en av Skånes bästa dansare i vår!

"..."
- CAJSA OHLSSON