loading...

Obs! Tänk på att anmälan är bindande. Du finner anmälningsvillkoren längre ner på sidan, läs noga igenom villkoren innan din anmälan görs.


  • Var noga med att skriva en korrekt och aktuell e-postadress.
  • Obs! Skriv din e-postadress igen.
  • Skriv in kurs, dag samt tid.

VIKTIG INFORMATION OM BEKRÄFTELSEMAIL!
Du ska få ett bekräftelsemail till den angivna e-postadressen efter genomförd anmälan. Får du inte detta kontakta oss omgående då något blivit fel. Står det i bekräftelsemailet att du har en plats är platsen din. 

ANG. COVID-19
Inför hösten följer vi självklart med i utvecklingen av corona-virsuet och tar hänsyn till vad som sker. Vi kommer inte ta in lika stora grupper, så anmäl dig fort för att få en plats. Våra längsta lektioner är 55 minuter långa istället för 60 minuter för att kunna ta in och ut eleverna enklare. Stanna hemma vid symtom, kom med rena händer och god hygien & håll avstånd till dina kompisar. 

VIKTIG INOFRMATION OM BEKRÄFTELSEMAIL!
Du ska få ett bekräftelsemail efter din anmälan till den angivna e-postadressen. Får du inte detta kontakta oss omgående då något blivit fel. Står det i bekräftelsemailet att du har en plats är platsen din. 

VI REKOMMENDERAR! 
Betala via nätet i förväg då det kan bli mycket långa köer i receptionen vid terminsstart. I rådande tider är detta ännu viktigare än tidigare. När du betalar in din kursavigft via nätet betalar du in till vårt BG-nummer: 5381-8886. Kursavgiften ska vara betald senast vid första kurstillfället, då det går även bra att betala på plats med antingen kort eller Swish innan din första lektion. Du drar själv av eventuell rabatt vid anmälan av fler kurser, läs mer om rabatter här.
(Rabatter går ej att kombinera med andra erbjudande/rabatter.)